Wybierz interesujący Cię temat:
Wszystkie artykuły z działu:
Blog
Dbaj o kolana – cz. 4
8 lat ago
Anatomia jogi: dbaj o kolana – cz. 4 Dziś w ramach cyklu filmowego „Anatomia Jogi w praktyce” Małgorzata Kobus-Kwiakowska, w ostatnim odcinku zamykającym serię dedykowaną zdrowym... Dbaj o kolana – cz. 3
8 lat ago
Anatomia jogi: dbaj o kolana – cz. 3 Dziś w ramach cyklu filmowego „Anatomia Jogi w praktyce” Małgorzata Kobus-Kwiakowska opowie o dolegliwościach, jakie mogą pojawić się w stawie... Dbaj o kolana – cz. 1
8 lat ago
Anatomia jogi w praktyce: dbaj o kolana – cz. 1 Dziś w ramach cyklu filmowego „Anatomia Jogi w praktyce” Małgorzata Kobus-Kwiakowska opowie jak zadbać o kolana podczas praktyki... Anatomia jogi: szybki sposób na napięcie w ramionach
8 lat ago
Anatomia jogi: szybki sposób na napięcie w ramionach Dziś Małgorzata Kobus-Kwiatkowska pokazuje Wam szybki sposób na usunięcie napięcia z ramion i barków w pozycji Wojownika (Virabhadrasana... Kopytka z batatów
8 lat ago
Jeśli chcecie poznać Inę Rybarczyk – autorkę tego przepisu i książki „Łowcy smaków” zapraszamy Was już w najbliższy wtorek 25 kwietnia do Warszawy na spotkanie autorskie... Kosmetyczka joginki: woda różana
8 lat ago
Kosmetyczka joginki: woda różana Woda różana to ajurwedyjski sposób na piękną cerę. Śmiało może zastąpić drogeryjny tonik, z wielką korzyścią dla urody. Woda różana to eliksir... Anatomia Jogi: Sesja rozluźniająca kark i barki
8 lat ago
Anatomia Jogi: Sesja rozluźniająca kark i barki W dzisiejszym odcinku „Anatomii Jogi w praktyce” Małgorzata Kobus-Kwiatkowska pokazuje jak w 7 minut pozbyć się napięcia z karku i... Szczęście jest w nas – wywiad z Clausem Springborgiem
8 lat ago
Medytacja i mindfulness Dr Claus Springborg czerpie inspiracje dla swoich nauk z wielu źródeł. Uczył się Enneagramu u dr Caludio Narajno, ścieżki „Diamond Logos” z Velusią van Horssen oraz... Tapaḥ jest żarem
8 lat ago
Tapaḥ jest żarem Ten zwykliśmy kojarzyć z ogniem, wysiłkiem, wzmożonym działaniem, z oczyszczającym potem. Tapaḥ pali się w naszych ramionach w Adho Mukha Śvanāsanie. Wzbiera mocą... POSŁUCHAJ: wywiad z Manju Joisem
8 lat ago
Jeden Procent Teorii Posłuchaj wywiadu z synem legendarnego Pattabhi Joisa, Manju Joisem, który po raz kolejny odwiedził Polskę! Manju Jois – syn Sri K. Pattabhi Joisa, uznany... Bądź tam: Kraków, 2-4 czerwca, PKJI z Birjoo Mehta
8 lat ago
Bądź tam: Kraków, 2-4 czerwca 2017, Polska Konwencja Jogi Iyengara z Birjoo Mehta Co roku Stowarzyszenie Jogi Iyengara w Polsce organizuje ogólnopolską Konwencję z wyjątkowym nauczycielem: w... Czy wegańskie jedzenie jest zdrowe?
8 lat ago
Czy wegańskie jedzenie jest zdrowe? Wbrew pozorom nie będzie mowy o tych pełnych troski, babcinych pytaniach typu: „A co ty kochanie jesz, jeśli nie jesz mięsa i nabiału?” Coraz więcej jest... Sesja wzmacniająca ramiona
8 lat ago
Anatomia Jogi: sesja wzmacniająca ramiona W dzisiejszym odcinku cyklu „Anatomia jogi w praktyce” razem z Małgosią Kobus-Kwiatkowską wykonujemy sesję jogi wzmacniającą ramiona,... Uwierz w to, że jesteś piękna
8 lat ago
Uwierz w to, że jesteś piękna A jeśli masz z tym kłopot… koniecznie przeczytaj nową książkę Kasi Bem „Happy Uroda”. Działa jak maseczka odmładzająca, wizyta u fryzjera, szczery... Ptasia lekkość z chia
8 lat ago
Ptasia lekkość z chia Kto nie pamięta z dzieciństwa tej leciutkiej pianki oblanej cienką warstwą czekolady. Była to moja ulubiona słodycz, którą częstowała mnie jeszcze moja prababcia, a... Czy joga to tylko rozciąganie?
8 lat ago
Anatomia Jogi: Czy joga to tylko rozciąganie? W dzisiejszym odcinku cyklu filmowego „Anatomia Jogi w praktyce” Małgorzata Kobus-Kwiatkowska obala znany mit mówiący, że joga to tylko... Aktorstwo, Indie i Dzień Jogi – wywiad z Małgorzatą Pieczyńską
8 lat ago
Aktorstwo, Indie i Dzień Jogi – wywiad z Małgorzatą Pieczyńską Ania Chomczyk: Jaka jest Twoja ulubiona asana? Małgorzata Pieczyńska: To Ardha Chandrasana! Jest efektowna, ale... Pasztet z quinoa i grzybami
8 lat ago
Pasztet z quinoa i grzybami Jednym z obowiązkowych dań na Świątecznym stole jest domowy pasztet. W każdym domu pewnie przyrządza się go trochę inaczej, w zależności od rodzinnej tradycji i... Łowcy smaków
8 lat ago
Łowcy smaków – roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru Makarony z cukinii, serniki z kaszy jaglanej, kotleciki i burgery z fasoli, zielone naleśniki, czekoladowe brownie z... Wegańska pascha
8 lat ago
Wegańska pascha Wielkanocne śniadanie to oczywiście tradycja, ale nie oznacza to, że zawsze trzeba na nim jeść to samo. Tym bardziej, że tradycyjne wielkanocne potrawy – delikatnie mówiąc...