Opis wydarzenia
Informacje O miejscu
Opis wydarzenia

Piotr Kurpiasz – nauczyciel ashtanga jogi, pranajamy i midfulness. Jogi uczy się u źródeł w Indiach u Sharatha Jois’a (autoryzacja do nauczania 1 serii ashtangi), pranajamy z Eddim Stern’em i Robertem Moses (autoryzacja 1 i 2 Yoga Education Collective). Inspiracji do prowadzenia medytacji dostarczyła mu wieloletnia praktyka własna, w tym pobyt na odosobnieniu w tradycji Vipasany.
Informacje
Na wiosnę zapraszamy na weekend rozpusty z ashtanga jogą i wyjątkową kuchnią wegańską. Wybierz się z nami do Przesieki i daj się zachwycić!
W trakcie wyjazdu:
- Pogłębisz swoją praktykę ashtanga jogi, pranajamy i medytacyji. Jeśli dopiero zaczynasz, nauczysz się praktykować bezpiecznie.
- Odpoczniesz i zregenerujesz się w przestrzeniach malowniczo położonego pensjonatu w pobliżu wodospadu w Przesiece.
- Odkryjesz bogactwo przypraw, roślin i wegańskich smaków! Na ten wydłużony weekend z pomocą naszej ulubionej kulinarnej pary (Adam & Victoria – Szamanie w drodze), zmienimy Przesiekę w wegańskie królestwo 🙂
Masz pytania? Zadzwoń i porozmawiajmy 🙂 T: 502192755 | kontakt@piotrkurpiasz.com
O miejscu
Montanum Przesieka – to dwie odrestaurowane historyczne wille z lat 30-tych ubiegłego wieku, położone u podnóża Karkonoszy. Oryginalne wnętrza oddają klimat i energię miejsca, które w latach 80-tych było jednym z centrów buddyzmu w Polsce. Ośrodek posiada salę do praktyki jogi, zaś w sadzie umieszczona jest sauna i balia. Stąd w kwadrans spacerem dotrzesz do wodospadu w Przesiece.Czas
27 (Czwartek) 15:00 - 30 (Niedziela) 10:00
Lokalizacja
Montanum – Przesieka
Organizator
Piotr Kurpiasz